Tahniah

Tahniah,

Sekalung ucapan tahniah buat En Muhammad Zamri Ramli kerana dengan selamatnya dikurniakan seorang lagi cahaya mata pada 10 Februari 2009.

Untuk makluman, beliau dikurniakan seorang cahaya mata perempuan di Hospital Universiti Kebangsaan Malaysia pada petang 10 Februari 2009.

Tahniah sekali lagi kepada beliau.

Admin

2 Responses

  1. next week dah start cuti…x sempat laa nak jumpa boss…taniah kat sini je lah ek….Taniah Boss!!!!!

  2. Tahniah2…lepas ni bos lagi sibuk la ni…hahaha…anak buah pun da nak baby jugak tu (kak arom)….hahaha….tahniah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: